2012-02-16 09:45:59• hírek • Kocsis Zoltán

Némi késéssel ugyan, de elkészült

Némi késéssel ugyan, de elkészült az I.C. Bratianu sugárút 7 szám alatti tömbház hőszigetelése, amit február 15-én, szerdán hivatalosan is átadtak. Ilyés Gyula polgármester korábbi tájékoztatása szerint a program idén is folytatódik.

Az ingatlan hőszigetelése már december közepén elkészült, akkor azonban, kisebb hiányosságok miatt, a polgármesteri hivatal nem vette át a munkát - ellentétben az Árpád (Vasile Lucaciu) utca 55 és a Muncii sugárút 9 szám alatt található tömbházakkal.

Tavaly összesen nyolc tömbház hőszigetelése készült el Szatmárnémetiben, részben a kormány, részben pedig az  önkormányzat támogatásával. Ilyés Gyula polgármester az előző esztendő jelentősebb megvalósításai közé sorolta ezen épületek rehabilitálását.

A kormányprogram az idén is folytatódik, a polgármester korábbi nyilatkozata szerint 2012-ben összesen 18 tömbház szigetelésének tervei készültek el. Az, hogy közülük hányat sikerül megvalósítani, legfőképpen a kormánytámogatás összegétől függ. Éppen ezért, magyarázta Ilyés, ezen munkák finanszírozása nem is került be a városi költségvetésbe. „Amennyiben azonban a kormány ad pénzt, akkor nekünk is lesz rá fedezetünk", mondta a polgármester.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: